Info kilpailijoille

 

Kilpailu tanssitaan näyttämöllä, jonka syvyys on noin 7,7m ja leveys 12,2m. Näyttämöllä on tanssimatto ja teatterivalot. Teos voi alkaa lavalta tai kulissista. Kilpateoksissa saa käyttää rekvisiittaa, jonka kuljetuksesta lavalle ja pois huolehtivat tanssijat itse oman teoksensa aikana. Valotilanne on kaikilla kilpailijoilla sama: alkaa pimeydestä ja valot tulevat päälle musiikin kanssa.

Kilpailussa tuomaristolla ei ole etukäteistietoja kilpateoksista tai kilpailijoista vaan he arvioivat teoksia pelkästään näkemänsä perusteella.

Kilpailussa tanssijoilla on mahdollisuus päästä seuraamaan ja kannustamaan kanssakilpailijoidensa suorituksia parvelle (SYK) tai vapaille katsomopaikoille (Kannusali). Kulkeminen parvelle/katsomoon tapahtuu kilpailunumeroiden välissä, ei niiden aikana.

GLOW tanssikilpailun ikäryhmät ja kilpasarjat sekä säännöt löytyvät Sarjat ja säännöt -sivulta ja vastaavasti ilmoittautumisohjeet löytyvät Ilmoittautuminen -sivulta. Vastuuhenkilöiden infopaketti lähetetään vastuuhenkilöille viikkoa ennen kilpailupäivää.

 

Info katsojille

GLOW- tanssikilpailut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, SYK:ssä.

Osoite: Isonnevantie 8, 00320 Helsinki.

 

 

Liput

Suosittelemme ostamaan lipun edullisemmin etukäteen lippuagentin kautta.

HUOM!

Liput ovat kokopäivän lippuja. Edullisempia ilta- tai aamupäivän lippuja ei ole mahdollista ostaa paikapäältä kisapäivänä.

Pääsylipun ostaneet voivat kilpailupäivänä liikkua vapaasti katsomon, kahvilan ja aulan alueella kilpailunumeroiden ja sarjojen välissä. Myös kilpailupaikalta on mahdollista poistua kesken päivän ja palata takaisin pääsylippua vastaan.

 

Kahvio ja muut myytävät tapahtumassa

Kilpailupaikalla on kahvio, josta on saatavilla pientä suolaista ja makeaa sekä juotavaa. Maksuvälineinä käteinen sekä korttimaksu. Ilmoitamme muista mahdollisista myyntipisteistä lähempänä kilpailun ajankohtaa.