Info kilpailijoille

Kaikkiin muihin sarjoihin paitsi aamun ensimmäisiin tulee ilmoittautua viimeistään 60min ennen oman sarjan alkua. Ilmoittautumisen tekee etukäteen ilmoitettu vastuuhenkilö. Vastuuhenkilö saa rannekekirjekuoren ilmoittautumispisteeltä omalla nimellään. Kirjekuori sisältää vastuuhenkilön (1kpl) rannekkeen sekä tanssijoiden rannekkeet.

 

 

Kilpailu tanssitaan näyttämöllä, jonka syvyys on noin 7,7m ja leveys 12,2m. Näyttämöllä on tanssimatto ja teatterivalot. Teos voi alkaa lavalta tai kulissista. Kilpateoksissa saa käyttää rekvisiittaa, jonka kuljetuksesta lavalle ja pois huolehtivat tanssijat itse oman teoksensa aikana. Valotilanne on kaikilla kilpailijoilla sama: alkaa pimeydestä ja valot tulevat päälle musiikin kanssa.

Kilpailussa tuomaristolla ei ole etukäteistietoja kilpateoksista tai kilpailijoista vaan he arvioivat teoksia pelkästään näkemänsä perusteella.

Kilpailussa tanssijoilla on mahdollisuus päästä seuraamaan ja kannustamaan kanssakilpailijoidensa suorituksia parvelle tai vapaille katsomopaikoille. Kulkeminen parvelle/katsomoon tapahtuu kilpailunumeroiden välissä, ei niiden aikana.

GLOW tanssikilpailun ikäryhmät ja kilpasarjat sekä säännöt löytyvät Sarjat ja säännöt -sivulta ja vastaavasti ilmoittautumisohjeet löytyvät Ilmoittautuminen -sivulta. Vastuuhenkilöiden infopaketti lähetetään vastuuhenkilöille viikkoa ennen kilpailupäivää.

 

Info katsojille

GLOW- tanssikilpailut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, SYK:ssä.

Osoite: Isonnevantie 8, 00320 Helsinki.

 

LIPUT YLEISÖLLE

Liput katsomoon myynnissä lippuagentti.fi sivuilla. Liput katsomoon edullisemmin ennakkoon lippuagentti.fi kautta.

Lipunmyynti alkaa 21.2.2020 klo 0.01.

 

Ennakkoon:

Yhden päivän lippu - Aikuinen 15€ 

Yhden päivän lippu - Lapsi (4-15v.)/opiskelija/eläkeläinen 8€

Kahden päivän lippu - Aikuinen 26€

Kahden päivän lippu - Lapsi (4-15v.)/opiskelija/eläkeläinen 14€

 

Ovelta kilpailupäivänä (vain yhden päivän lippuja):

Aikuinen 20€

Lapsi (4-15v.)/opiskelija/ eläkeläinen 15€

Liput vaihdetaan kilpailupäivänä lipunmyyntipisteellä rannekkeisiin. Myös etukäteen ostetut liput tulee vaihtaa rannekkeisiin, jotta kulkeminen kisapaikalla on mahdollista.

 

HUOM!

Liput ovat kokopäivän lippuja. Ilta- tai aamupäivän lippuja ei ole mahdollista ostaa paikan päältä kisapäivänä.

Pääsylipun ostaneet voivat kilpailupäivänä liikkua vapaasti katsomon, kahvilan ja aulan alueella kilpailunumeroiden ja sarjojen välissä. Myös kilpailupaikalta on mahdollista poistua kesken päivän ja palata takaisin pääsylippua vastaan.

 

Kahvio ja muut myytävät tapahtumassa

Kilpailupaikalla on kahvio, josta on saatavilla pientä suolaista ja makeaa sekä juotavaa. Maksuvälineinä käteinen sekä korttimaksu. Ilmoitamme muista mahdollisista myyntipisteistä lähempänä kilpailun ajankohtaa.